Cursussen en workshops

Cursus Reiki 1

Ben je op zoek naar meer rust, balans en bewustzijn en wil je graag leren het zelfhelend vermogen bij jezelf en anderen te stimuleren? Dan is Reiki echt iets voor jou! Tijdens de cursus leer je wat Reiki is en de toepassing en effecten ervan, ook maak je kennis met de Reiki-principes. Je leert de verschillende handopleggingen, het werken met energie en je verdiept je in de sensaties die je kan voelen. Ook ga je veel oefenen op jezelf en op elkaar. In deze Reiki 1 cursus ontvang je vier inwijdingen. Deze inwijdingen zijn een onderdeel van de energetische afstemming die nodig is om Reiki optimaal te laten stromen. Een mooie dag die je mag gaan ervaren als cadeau aan jezelf.

Investering:

€165, – (incl. informatiemapje, lekkere lunch, certificaat en verdiepingsmoment)

Startdata:

  • Vrijdag 12 januari 2024 van 09.30 – 15.00 uur
  • Vrijdag 9 februari 2024 van 09.30 – 15.00 uur
  • Vrijdag 15 maart 2024 van 09.30 – 15.00 uur

+ na ca 21 dagen een verdiepingsmoment van 2,5 uur.

Voel je een ‘ja’, klik dan op onderstaande balk voor meer informatie of om je direct aan te melden.

 

 

HerverbindingsCirkel

Ben je op zoek naar een moment om even stil te staan, bewust te zijn en te verbinden met jezelf en anderen op een diepere laag? Dan is deze cirkel iets voor jou.

Vanaf maart 2024 starten de cirkels. We komen iedere maand op een donderdag- of vrijdagavond bij elkaar van 19.30 tot 22.00 uur. Matjes en kussens zijn aanwezig en voor thee, water en iets lekkers wordt gezorgd.

  • Data: Nog nader te bepalen. Voel je interesse voor deze HerverbindingsCirkel dan kun je je aanmelden via het formulier op de contactpagina. Ik neem binnen een paar dagen contact met je op om samen af te stemmen.
  • Er is ruimte voor max. 5 deelnemers in deze besloten cirkel.
  • Investering: €110, – voor cyclus van 4 cirkels.
  • Gemiste cirkels kunnen helaas niet worden ingehaald.